divendres, 31 de juliol de 2015

El misteri de Gaudí - Escape Hunt


Segona prova d'escapisme en parella. Vam arribar a un local amb un hall espectacular, que ofereix 6 sales amb tres històries.
Vam escollir el Misteri de Gaudí perquè som fans de l'arquitecte i vam trobar interessant entrar en un joc on el protagonista ens era conegut. Però vam trobar la sala una mica fluixa, amb enigmes poc sorprenents i una comunicació amb el game-màster un tant ridícula. 


Segunda prueba de escapismo en pareja. Llegamos a un local con un hall espectacular, que ofrece 6 salas con tres historias. Escogimos el Misteri de Gaudí porque somos fans del arquitecto y encontramos interesante entrar en un juego donde el protagonista nos era conocido.
 Temàtica: L’any 1926, Antoni Gaudí va morir atropellat per un tramvia i el van confondre amb un captaire. Com és possible? Hi ha qui afirma que va ser massó i guardava una relíquia de gran valor.
Temática: En 1926, Antoni Gaudí murió atropellado por un tranvía y lo confundieron con un mendigo. ¿Cómo fue posible? Hay quien afirma que fue masón y guardaba una reliquia de gran valor.

El millor :) La primera sala al entrar al joc. Sala duplicada que et permet competir entre dos equips.
El pitjor :( Com es comunica el game-master i les pistes per guiar-te al joc.
Lo mejor :) La primera sala del juego. Salas duplicadas que te permite competir entre dos equipos.
Lo peor :) Como se comunica el game-master y las pistas que te da para guiar-te en el juego.
http://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.htmlhttp://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.htmlhttp://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.html

Per després:  Nosaltres vam acabar sopant el menu "pica-pica" al Fondo do mar. És un lloc "típic de papes", amb estovalles blanques i tovallons de roba. Aneu-hi amb gana perquè serveixen molt de menjar. Per cert, les croquetes que ens van sevir al principi (sense haver-les demanat) i el pa ho cobren apart. 
Para después: Nosotros cenamos el menú “pica-pica” al Fondo do mar. “Es un sitio típico de papás”, con manteles blancos y servilletas de ropa. Tenéis que ir con hambre porque sirven mucha comida. Por cierto, las croquetas que nos sirvieron al principio (sin haberlas pedido) y el pan lo cobran a parte.
 

Ens posem fàcilment al paper que calgui...

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada