diumenge, 24 de gener de 2016

Simulacre Vuit

http://simulacrevuit.com/?lang=es
AMAZONAS

Per primer com he anat a competir a un room escape. Amb una bona colla hem fet els dos simulacres que proposen els de Simulacre Vuit.  Una ma innocent va decidir quin simulacre feia cada equip, ens va tocar passar el repte de Amazonas.
A dintre hi vam trobar una ambientació prou aconseguida i més d’un moment divertit ja que anava amb un equip de principiants. El fet de competir, poder veure el percentatge que porten avançat els altres i poder resoldre enigmes que posaven dificultats a l’altre equip donava un punt més d’emoció a part del propi compte enrere. L’equip de Firenze ens va acabar guanyant... pel que vam sentir amb alguna trampa... i sumat a unes dificultats tècniques que vam trobar al nostre joc. Digueu-me mala perdedora...

Por primera vez he ido a competir a un room escape. Con un buen grupo hemos hechos los dos simulacros que proponen los de Simulacre Vuit. Una mano inocente decidió que simulacro hacia cada equipo, y nos tocó pasar el reto de Amazonas. A dentro encontramos una ambientación bastante conseguida y más de un momento divertido ya que iba con un equipo de principiantes. El hecho de competir, poder ver el porcentaje que llevan avanzado los otros y poder resolver enigmas que ponían dificultades al otro equipo daba un punto más de emoción a parte de la propia cuenta atrás. El equipo de Firenze nos ganó… por lo que oímos con alguna trampa… y sumado a algunas dificultades técnicas que nos encontramos a nuestro juego. Llamadme mala perdedora…


Temàtica: La V Unidad de Inteligencia Territorial (VUIT) es un organismo de nuestro gobierno que realiza misiones secretas de estado. Buscamos un equipo de personas con excelentes capacidades de investigación, habilidades muy diversas, acostumbradas a situaciones extremas y que sean capaces de aguantar momentos de estrés y de grandes tensiones. Os buscamos a vosotros, pero antes tendréis que superar nuestros simulacros, totalmente tematizados, que os trasportarán a: Amazonas VUIT: En este simulacro la naturaleza os envuelve, las condiciones no serán fáciles. Tendréis que tener ingenio y a la vez ser ágiles. ¿Sabréis explotar los recursos de la zona? ¿Seréis capaces de superar las pruebas que os encontraréis?


El millor :) poder interaccionar d’alguna manera amb l’equip rival.
El pitjor :( el fet que un petit error al plantejament d’algun enigma, i que la llanterna deixés de funcionar. I per cert, no estreneu sabates si hi aneu, vam quedar bastant bruts.
Lo mejor :) poder interaccionar de alguna forma con el equipo rival.
El peor :( el hecho que un pequeño error al planteamiento en algún enigma, y que la linterna dejase de funcionar. I por cierto, no uséis zapatos nuevos si vais, quedamos bastante sucios.

FIRENZE (Opinió cedida per participant de equip Firenze)Resultado de imagen de sorry offer closed

Jo també he anat per primer cop a competir room escape... M’ha agradat molt això de competir. És emocionant veure com va evolucionant el teu equip i l’equip contrari, i poder resoldre enigmes que “putegen” a l’altre equip!
En relació al comentari de l’equip d’Amazones que el nostre equip Firenze va guanyar fent alguna trampa és totalment mentida. Jo no en dic trampa de resoldre un dels enigmes enginyosament.. en comptes de resoldre’l de la manera que estava dissenyat ho vam fer d’un altre manera, sense cap trampa!! Em sembla que el comentari és més de mala perdedora, jejeje....Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada