dijous, 23 de juny de 2016

Tesoro Azteca- Lock Clock

http://lock-clock.com/es

Ja tocava anar a un room de pirates,  El tresor Asteca de Lock-Clock , un room escape al centre de Barcelona.
Al mateix carreró que Els 4 gats, el famosíssim restaurant, hi ha la porta d’entrada de Lock-Clock amb dues cadires al carrer per reposar una mica el cul abans de jugar. Ens va rebre la game-màster, una noia russa molt agradable amb algunes dificultats per explicar-se amb espanyol. El hall on et reben és una passada, i l’aprofiten per fer diferents esdeveniments, i cada dimecres hi ha sessions de jocs de taula. Vam superar el joc amb bastant de marge de temps, és facilet, crec que és un bon room per principiants i fins i tot per jugar-hi amb nens (a partir de 8 anys). Una molt bona decoració, i vaig trobar molt original el procés per aconseguir obrir la porta de sortida. Personalment hi vaig trobar a faltar una mica més de “xixa”, poca introducció al joc, la comunicació amb la game-màster durant el joc és poc personal (si hi jugueu ja m’entendreu).
Ya era hora de ir a un room de piratas, El tesoro Azteca de Lock-Clock, un room escape en el centro de Barcelona. Al mismo callejón que Els 4 gats , el famosísimo restaurante, hay la puerta de entrada de Lock-Clock con dos sillas en la calle para descansar un poco el culo antes de jugar. Nos recibió la game-master, una chica rusa muy agradable con algunas dificultades por explicarse con español. El hall donde te reciben es una pasada, y lo aprovechan para hacer diferentes eventos, y cada miércoles hay sesiones de juegos de mesa. Superamos el juego con bastante margen de tiempo, es facilito, creo que es un buen room para principiantes, incluso para jugar con niños (a partir de 8 años). Muy buena decoración, y encontré muy original el proceso para conseguir abrir la puerta de salida. Personalmente me falto un poco de “xixa”, poca introducción al juego, la comunicación con la game-master durante el juego es poco personal (si jugáis ya me entenderéis).Temàtica: Os encontráis en el camarote del capitán de un antiguo galeón español, cargado de tesoros aztecas. Es una noche oscura y tormentosa. El viejo barco se está hundiendo. Debéis escapar, no sin antes descubrir todos los tesoros escondidos. Tenéis sólo una hora para salvar el tesoro. ¡Descubrid los misterios escondidos de los aztecas o naufragaréis con el navío desapareciendo en el mar para siempre!

http://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.htmlhttp://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.html http://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.html


El millor :) El procés per poder obrir la porta de sortida.
El pitjor :( Vam entrar poc a la història, va ser només un joc.
Lo mejor :) El proceso para poder abrir la puerta de salida.
Lo peor :( Entramos poco en la historia, fue solo un juego.

 Mentre esperem la foto de la sortida... doncs posem la de l'entrada.

Aquí ens teniu!! Qui és el més guapo de tots tres?Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada