dilluns, 20 de juny de 2016

The thinking room - White rabbit

http://www.whiterabbit.cat/


White rabbit presenta The thinking room com un joc minimalista i com el nom bé indica, un joc de pensar i que només el 20% dels jugadors supera el repte abans de 60 minuts.
No el classificaria com un room escape com a tal, sinó com un repte mental, per això no el puc puntuar com els altres. Si ja heu fet bastants room escapes i busqueu alguna cosa diferent, podeu anar a posar a prova com us va això de pensar en un espai reduït, fins i tot podeu jugar sols. No busqueu bona decoració, ni història a seguir, com bé diuen, és minimalista. Haig de dir que a mi m’agrada una mica més d’acció. Ho hem superat, sí, però a l’últim segon, i literal... 3, 2, 1... objectiu complert!!
White rabbit presenta The thinking room como un juego minimalista y como el nombre bien indica, un juego de pensar y que solo el 20% de los jugadores supera el reto antes de 60 minutos. No lo clasificaría como un room escape, si no como un reto mental, por eso no lo puedo puntuar como los otros. Si ya habéis hecho bastantes room escapes y buscáis algo diferente, podéis ir a poner a prueba como os va esto de pensar en un espacio reducido, incluso podéis jugar solos. No busquéis buena decoración, ni una historia a seguir, como bien dicen, es minimalista. Tengo que decir que a mí me gusta un poco más de acción. Lo hemos superado, sí, pero en el último segundo, y literal… 3,2,1… objetivo cumplido!!

Temàtica: Entra solo o con un único acompañante y rómpete los sesos para conseguir el reto… Eso sí, no esperes ninguna pista.

http://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.html http://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.html

Mireu-nos... si nosaltres ho hem aconseguit...
vosaltres segurament també podeu
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada