diumenge, 31 de juliol de 2016

La Cave Rouge

http://www.lacaverouge.com/
Aquest cop hem creuat la frontera cap al nord, hem anat a un molt bon room escape a Thuir, a 15 minuts de Perpignan.
Enmig de camps de vinyes i horts hi hem trobat La Cave Rouge, un molt bon room escape rural. Tot i que el joc estava preparat en francès, van adaptar algunes pistes en castellà, i els game-màsters parlen molt bon anglès. Hi vam trobar un lloc molt original, amb enigmes i proves on has de fer servir totes les teves habilitats. Gent de la Catalunya nord, esteu a un pas d'anar a trobar l'elixir de la vida!


Esta vez hemos cruzado la frontera hacia el norte, hemos ido a un muy buen room escape a Thuir, a 15 minutos de Perpignan. En medio de campos de viñedos y huertos hemos encontrado La Cave Rouge, un muy buen room escape rural. Aunque el juego estaba preparado en francés, adaptaron algunas pistas en castellano, y los game-masters hablan muy bien inglés. Encontramos un sitio muy original, con enigmas y pruebas donde tienes que usar todas tus habilidades. ¡Gente de la Catalunya norte estáis a un paso de ir a encontrar el elixir de la vida!
Temàtica: Avez-vous déjà vécu l’escalade d’émotions intenses que procure un escape game ? Faites jouer le pouvoir de l’interaction collective et vivez une experience unique ! Plongé au cœur d’une authentique cave à vin, vous êtes sur les traces d’un élixir magique aux pouvoirs oubliés… Pour protéger ses secrets, Claude Castera son mystérieux créateur, a truffé sa cave de pièges et d’énigmes… Entrez dans l’univers Vito Quest, retrouvez l’élixir de vie et sortez de la pièce, vous avez une heure !

El millor :) La originalitat del lloc.
El pitjor :( Has de vigilar en alguns moments... si ets sapastre pots prendre mal. 
Lo mejor :) La originalidad del juego.
Lo peor :( Tienes que vigilar en algunos momentos... si estàs patoso puedes hacerte daño. Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada