dilluns, 11 de juliol de 2016

Viatge a la Lluna- ClaustroEuphoria

http://claustroeuphoria.com/inici/#salas

Cap a Palamós! ClaustroEuphoria ha obert la seva primera sala, Viatge a la Lluna.
Podriem haver aprofitat el viatge per fer una mica de bronzo, però vam arribar a la última sessió, de nit, quan millor es veuen les estrelles. Els game-màsters ens van rebre molt entusiasmats, i amb unes ràpides explicacions bàsiques, vam entrar cap a dintre. L'ambient és fresc i poc carregat, ideal per dies calorosos d'estiu. És un joc relativament fàcil... i ens van haver d'enviar a la Lluna per segona vegada... ja que un enigma el vam poder deduir saltant-nos alguns passos, és una sala novell, que acabaran de polir detalls en les pròximes setmanes. Una bona sala per principiants en els room escape i per famílies, els nenes s'ho deuen passar pipa de viatge a la Lluna. Tenen un jardí molt acollidor, on vam acabar de passar el vespre prenent una aigua amb llimona (de collita pròpia). Ah! I amb una samarreta ClaustroEuphoria de regal!!

Hacia Palamós! ClaustroEuphoria ha abierto su primera sala, Viaje a la Luna. Podríamos haber aprovechado el viaje para broncearnos un poco, pero llegamos a la última sesión, de noche, cuando mejor se ven las estrellas. Los game-màsters nos recibieron muy entusiasmados, y con unas rápidas explicaciones básicas, entramos para dentro. El ambiente es fresco y poco cargado, ideal para días calurosos de verano. Es un juego relativamente fácil… y nos tuvieron que enviar a la Luna por segunda vez… ya que un enigma lo deducimos saltándonos algunos pasos. Es una sala novata, que acabaran de pulir detalles en las próximas semanas. Una buena sala para principiantes al room escape y para familias, los niños tienen que pasárselo pipa de viaje a la Luna. Tienen un jardincillo muy acogedor, donde acabamos de pasar la noche tomando un agua con limón (de cosecha propia). Ah! I con camiseta ClaustroEuphoria de regalo!!Temàtica: Encara no has anat a la Lluna? Vina a fer el primer viatge comercial a l'espai. Per sort o per desgracia... serà un viatge que mai oblidaràs! !

http://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.htmlhttp://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.htmlhttp://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.html

EL millor :) El moment quan tornes a la terra és difícil estar quiet... i nosaltres ho vam fer 2 vegades.
El pitjor :( Per escapistes experimentats, el nivell és una mica massa fàcil.

Lo mejor :) El momento cuando vuelves a la tierra… es difícil estarse quieto! Y nosotras lo hicimos 2 veces.
Lo peor :( Para escapistas experimentados, el nivel es un poco demasiado fácil.


Ha tornat a la terra una astronauta amb dificultats per aguantar-se el casc recte... acompanyada d'un ànec.
Cap comentari:

Publica un comentari