dijous, 4 d’agost de 2016

Magic Escape


Teníem pendent un "pique" de grup, i hem triat Magic Escape, un room escape al mig de Gràcia que ofereix una història màgica per dos equips.
És un room escape fàcil, de fet, adaptable per per participar-hi nens, i crec que ideal per "piques", ja que la competitivitat la notes molt aprop.... Pel nostre gust li falta una mica de decoració i una mica més de màgia en els enigmes. Però personalment m'ho vaig passar molt bé!!
Teniamos pendiente un pique de grupo, i hemos escogido Magic Escape, un room escape en el medio de Gràcia que ofrece una historia mágica para dos equipos. Es un room escape fácil, de hecho, adaptable para que puedan participar niños, y creo que ideal para piques, ya que la competitividad la notas muy cerca… Por nuestro gusto le falta un poco más de decoración y un poco más de magia en los enigmas. Pero personalmente me lo pase muy bien.
 

Temàtica: Ven a una aventura mágica que te atrapará. Descubre los enigmas y pon a prueba tu creatividad... Juega, compite, ríe y disfruta de un rato inolvidable.
http://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.html 
Recomanable anar al bany... segueix la temàtica.

El millor :) Haver guanyat!!!!
El pitjor :( Quan el primer grup va acabar, van fer parar l'altre, quan encara no havien passat els 60 minuts.

Lo mejor :) Haber ganado!!!! 
Lo peor :( Cuando el primer grupo acabó, hicieron parar al otro, cuando aún no habían pasado los 60 minutos.   

Les bruixes del barret han estat les vencedores!Cap comentari:

Publica un comentari