dijous, 27 d’octubre de 2016

Aventura pirata - Vive tu escape

http://www.vivetuescape.com/
Una molt bona història de pirates a tocar de Terrassa.
Vive tu Escape té un room escape ben ambientat amb enigmes relacionats amb la temàtica "piratil" i que et fan entrar totalment a la història. No és gens fàcil... si si... no ho vam aconseguir a temps. Tenen un nivell adaptat per nens, potser hauriem d'haver fet aquest ;)
Una muy buena historia de piratas muy cerca de Terrassa. Vive tu Escape tiene un room escape bien ambientado con enigmas relacionados con la temática "piratil" y que te entran totalmente en la historia. No es nada fácil... si si... no lo conseguimos a tiempo. Tienen un nivel adaptado para niños, a lo mejor tendríamos que haber hecho este ;)
Temàtica: Deberéis entrar en el barco pirata para averiguar donde está escondido el tesoro y conseguirlo antes de que el tiempo se acabe. ¿ Estáis preparados para vivir una aventura real ?
http://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.html
El millor :) Els enigmes són d'aquells que no resolts al primer com d'ull, i quan us ve la inspiració... surt aquell... aaaaaa.... és això/es fa així/serveix per això!!!
El pitjor :( A alguna part del joc vam perdre la sensació que la temàtica fos de pirates... ( sé que és un comentari "penosete" però no vull fer spoilers...)
Lo mejor :) Los enigmas son de los que no resuelves en la primera ojeada, y cuando os viene la inspiración... sale aquel... aaaaa... es eso/se hace así/ sirve para eso!!!!
Lo peor :( En alguna parte del juego perdimos la sensación que la temàtica fuera de piratas... (sé que es un comentario "penosete" pero no quiero hacer spoilers...)

Ruta del Dragón

Quin amiguet vaig fer ehhh


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada