dimecres, 12 d’abril de 2017

Mysterium - Libellud

Resultado de imagen para mysterium libellud 

Teníem ganes de provar un joc de taula per els dies que no hi ha room escape planejat.
Havíem llegit algunes bones opinions sobre Mysterium, i a més a més havia estat el guanyador del joc de l'any de Cannes 2016.
El plantejament inicial del joc no està malament, hi ha un jugador que fa de fantasma i a través de pistes visuals ha de guiar els altres jugadors, que són vidents, a descobrir qui l'ha matat, a on i amb què. És un joc cooperatiu, tothom guanya o tothom perd. Tot i que la història general feia bona pinta, i el joc porta moltes peces i cartes amb un disseny prou "molon", el joc en sí no ens ha motivat gaire. Bàsicament és com el joc Dixit, però molt més lent de jugar, vaja, que no ens ha acabat de fer el pes. 

 

Nos apetecía probar un juego de mesa para los días que no hay room escape planeado. Habiamos leido algunas buenas opiniones sobre Mysterium, y además habia sido el ganador del juego del año de Cannes 2016.
El planteamiento inicial del juego no está mal, hay un jugador que hace de fantasma y a través de pistas visuales tiene que guiar a los otros jugadores, que son videntes, a descubrir quién le ha matado, dónde y con qué. Es un juego cooperativo, todos ganan o todos pierden. Aunque la historia general hacia buena pinta, y el juego lleva muchas piezas y cartas con un diseño bastante molón, el juego en si no nos ha motivado demasiado. Básicamente es como el juego Dixit, pero mucho más lento de jugar, vaya, que no nos ha convencido mucho.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada