dimarts, 30 de maig de 2017

Cronologic 2


Vam anar cap a Cronologic 2 amb les expectatives molt altes, i això pot ser perillós, però en aquest cas, es van complir!
Un objectiu molt clar des de l'inici del "compte enrere". Una ambientació, que en algun moment vam deixar de pensar que era ambientació per el realisme de la sala. Detalls molt ben posats que et guien a la història i temàtica. I els enigmes i proves, meravellosament col·locats i camuflats entre la decoració. Vaja... una sala d'excel·lent! 

Fuimos a Cronologic 2 con las expectativas muy altas, y esto puede ser peligroso, pero en este caso, se cumplieron! Un objetivo muy claro desde el principio de la "cuenta atrás". Una ambientación, que en algún momento dejamos de pensar que era ambientación por el realismo de la sala. Detalles muy bien puestos, que te guían en la historia y la temática. Y los enigmas y pruebas maravillosamente colocados y camuflados entre la decoración. Vaya... una sala de excelente!

Temàtica: “El viaje continua” Escoge destino, abróchate el cinturón y déjate llevar por el nuevo modelo más sofisticado. Experimenta este capricho de la Ciencia, un adelanto del futuro a un módico precio para ti. Interactúa con el entorno más que nunca. Explora en lo desconocido y descubre la historia de esta aventura gráfica en vivo


El millor :) El viatge!!
El pitjor :( Per dir alguna cosa...Una part ens va agradar molt més que una altre.

Lo mejor :) El viaje!!

Lo peor :( Por decir algo... una parte nos gustó mucho más que otra.


 Ai que xula que sóc.

4 comentaris:

 1. Hola! Necessito recomanació...
  Com ho veieu per anar un grup de 5 noies (2 amb experiència i 3 que s'estrenen) ???

  ResponSuprimeix
 2. Hola torno a ser jo!
  Sense fer spoiler...és un escape d'aquells que hi ha tantes coses a fer que t'has de dividir i et perds part del joc o es pot anar fent en conjunt? No sé si m'exxplico...no m'agradaria dividir-me gaire anant amb gent nova....
  Gràcieeeees!!

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. Hola Noelia! Nosaltres érem dos, i vam anar tota l'estona junts, excepte a un punt que mentre un feia una cosa l'altre va començar-ne una altre. No té moltíssimes coses a fer, i la veritat és que més d'un enigma no el pot resoldre una persona sola, vull dir que s'ha de col·laborar. Sí que és bo dividir-se una mica per inspeccionar bé tota la zona, però crec que 5 podríeu anar seguint bé la història. Les 3 que s'estrenen crec que fliparan bastant!... i les que no us estreneu, segurament també :)

   Suprimeix