divendres, 23 de juny de 2017

Casanova (ROMBATE) - The Rombo Code Barcelona

Resultado de imagen de the rombo code barcelona
Quina millor manera de passar un dissabte al vespre que de competició de room escape?
 Vam ser els afortunats de un dels sorteigs de Escape Room Lover, el Rombate de The Rombo Code. Una gran recepció on ens hi esperaven dos game-masters que ens hi van fer les explicacions pertinents. Just abans d'entrar a les sales, l'equip contrari ens va indicar a on ens esperarien quan acabessin... insinuàveu que sortiríeu abans? Una força sobrenatural ens va envair... coordinació brutal, que ens va permetre sortir amb una mica més de 39 minuts, bravo nenes! Òbviament, ells encara eren dintre, i van acabar sortint, sí, però justet justet eehh.
La sala Casanova és correcte, la història l'han d'acabar de polir, ja que no queda gens clar. La decoració no mata, tot i que té algun detall sorpresa, però els enigmes a resoldre són bastants, i molt variats. En mode competició hi ha una part molt interessant, i a més a més et permeten la comunicació entre els equips competidors, i això augmenta el "pique" fins a l'infinit! De recompensa final ens van oferir una cerveseta, una 00 pels perdedors :)

Que mejor manera de pasar un sábado por la noche que ¿de competición de room escape? Fuimos los afortunados de uno de los sorteos de Escape Room Lover, el Rombate de The Rombo Code. Una gran recepción donde nos esperaban dos game-masters que nos dieron las explicaciones pertinentes. Justo antes de entrar a las salas, el equipo contrario nos indicó donde nos esperarían cuando acabasen... ¿insinuabais que saldríais antes? Una fuerza sobrenatural nos invadió... coordinación brutal, que nos permitió salir con un poco más de 39 minutos, bravo chicas! Obviamente, ellos aun estaban dentro, y al final salieron, sí, pero justito justito eehh.
La sala Casanova es correcta, la historia la tienen que acabar de detallar, ya que no queda nada claro. La decoración no mata, aun que tiene algún detalle sorpresa, pero los enigmas a resolver son bastantes, y muy variados. En modo competición hay una parte muy interesante, y además te permiten la comunicación entre los equipos competidores, y esto aumenta el "pique" hasta el infinito! De recompensa final nos dieron una cervecita, una 00 para los perdedores :)

Temàtica: Rombo ha desaparecido sin dejar huella… ¿o sí? Sabemos que en su última investigación estudiaba la historia del famoso espía Giacomo Casanova: si le conocemos bien, habrá dejado un rastro . Solo los ojos más entrenados podrán seguir, averiguar que había descubierto y quizás, salvarlo.


El millor :) El mode competició, i la cervesa post-room
El pitjor :( No hi havia continuïtat dels enigmes amb la història i la decoració. 

Lo mejor :) El modo competición, y la cerveza post-room.
Lo peor :( No hubo continuidad de los enigmas con la historia y la decoración.

Va...diguem que l'edat dóna experiència...
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada