dilluns, 17 de juliol de 2017

Sótano - Clue Hunter

Resultado de imagen de clue hunter barcelona

Un altre "pique"! Al Sótano de Clue Hunter. Tres contra tres, i clar, van guanyar les millors... :)
Clue Hunter és una sala que ja porta temps amb marxa,i a la game-master se li notava l'experiència, ja que ens va fer una bona presentació del joc ben entretinguda. Un cop a dintre, l'espai no és molt gran, més de tres per equip potser ens haguéssim fet nosa uns als altres. Vam trobar-hi elements poc cuidats, es notava el rodatge de la sala, i a part d'un parell d'enigmes la resta ens van semblar com una colla de bolets que no tenien massa sentit dintre una història una mica caòtica.

Otro pique! En el Sótano de Clue Hunter. Tres contra tres, y como no, ganaron las mejores... :) Clue Hunter es una sala que ya lleva tiempo en marcha, y a la game-master se le notaba la experiencia, ya que nos hice una buena presentación del juega bien entretenida. Una vez dentro, el espacio no es muy grande, más de tres por equipo puede que nos hubiéramos molestado unos a los otros. Encontramos elementos poco cuidados, se notaba el rodaje de la sala, y a parte de un par de enigmas, el resto nos parecieron como un montón de setas que no tenían demasiado sentido dentro de una historia un poco caótica.

Temàtica: El profesor Seed os invita a sus instalaciones para poder finalizar un estudio sobre la mente e inteligencia humana. Dos salas idénticas disponibles para grupos o equipos que quieran añadir la competición al juego.

 http://www.roomscaper.es/2015/08/vocabulari.html

El millor :) Per nosaltres... haver guanyat!
El pitjor :( Tot i haver sortit primer, l'eufòria després de la sala no va ser molt gran.
Lo mejor :) Para nosotras... haber ganado!
Lo peor :( Aunque salimos primero, la euforia de después de la sala no fue muy grande.

Ruta del Dragón


Clar, vam guanyar nosaltres perquè érem 4...


Cap comentari:

Publica un comentari