dimecres, 27 de setembre de 2017

After-party - Lock Clock

L'After-party de Lock-Clock és super divertit! De fet, per nosaltres no va ser l'after-party, va ser la party per si mateixa.
Just després de sopar, amb l'ampolla de vi que encara baixava cap a l'estómac, vam trobar-nos atrapades en un pis desconegut. Vam riure moltíssim, i vam aconseguir sortir de l'apartament  amb pocs minuts de sobres, no és un room escape difícil, recomanem no anar amb presses i gaudir de la temàtica.
L'After-party de Lock-Clock es super divertido! De hecho, para nosotras no fue el after-party, fue la party por si misma. Justo después de cenar, con la botella de vino que aun bajaba hacia el estómago, nos encontramos atrapadas en un piso desconocido. Nos reímos muchísimo, y conseguimos salir del apartamento con pocos minutos de sobras, no es un room escape difícil, recomendamos no ir con prisas y disfrutar de la temática.

 

Temàtica: Es la mañana después de una fiesta loca en Barcelona. Estáis atrapados en un piso desconocido. Con un dolor de cabeza increíble y recuerdos difusos, tenéis que encontrar una manera de conseguir salir. Es el momento de encontrar una aspirina y ponerse a salvo antes de la policía llame a la puerta. 


 
El millor :) El tema és molt original i la comunicació amb la game-master super adequada per la història.
El pitjor :( Algun enigma és una mica fluix, però en aquell moment ens feia riure tot...

Lo mejor :) El tema es muy original y la comunicación con la game-master fue súper adecuada para la historia.
Lo peor :( Algún enigma es un poco flojo, pero en aquel momento nos todo nos hacia reír...

 Fi de festa!

Cap comentari:

Publica un comentari