dimecres, 7 de març de 2018

El rescat del diamant - Room Ter

Resultado de imagen para Room Ter

Que bo que és fer un room familiar de tant en tant, i aquest cop germanes i cunyats al complert, com més serem més riurem no? Vam aconseguir rescatar el diamant a Room Ter, a Manlleu.
 Un room escape basat en una història popular del poble, que dóna un toc d'originalitat a la història. Hi ha prou coses a fer perquè estiguéssim entretinguts tota l'estona, i tot i que alguna prova és prou original, si l'ambientació hagués estat més treballada, i una mica millor lligada a la història, hagués aconseguit una experiència més complerta.

Que bueno que es hacer un room en familia de vez en cuando, y esta vez hermanas y cuñados al completo, cuantos más seamos más nos reiremos (tengo mis dudas que esta sea una frase hecha en español, pero no suena mal no?). Conseguimos rescatar el diamant a Room Ter, en Manlleu. Un room escape basado en una leyenda popular del pueblo, que da un toque de originalidad a la historia de la sala. Hay suficientes cosas a hacer para que estuviéramos entretenidos todo el rato, y aun que alguna prueba es original, si la ambientación hubiese estado más trabajada, y un poco mejor ligada a la historia, hubiese conseguido una experiencia más completa. 

Temàtica: Ens trobem al novembre de 1982. A l’altra banda del riu hi trobem la Devesa i en ella s’hi amaga un Serpent molt gros, amb una llarga cabellera coronada amb un diamant. Un jove de la localitat s’ha atrevit a robar el diamant aprofitant que la bèstia se l’ha tret per anar a beure aigua al riu. Es busca una colla de valents capaços d’entrar a casa del vailet per rescatar el diamant i salvar Manlleu de la ira del serpent.
El millor :) Lligar la història del room amb una llegenda popular de Manlleu.
El pitjor :( Alguns dels elements de la decoració els vaig trobar un pel forçats per encaixar amb els enigmes i algun detall poc cuidat. 

Lo mejor :) Ligar la historia del room con una leyenda popular de Manlleu.
Lo peor :( Algunos elementos de la decoración los encontré un poco forzados para encajar con los enigmas y algún detalle poco cuidado. 

Tots junts vam fer un bon equip, però competir sempre em motiva més ;)

Per després: Nosaltres vam anar a dinar a "El Manlleuet", un menú bo i complert. I ens va fer especialment gràcia trobar-hi decoracions del serpent penjades a les parets. 

Para después: Nosotros fuímos a comer a " El Manlleuet", un menú bueno y completo. Y nos hizo especial gracia encontrar decoraciones de "el serpent" colgadas en las paredes. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada